Vrijstaande woning - Type H

Twee volwaardige verdiepingen met een kap

Woningtype H is een royale vrijstaande woning van twee verdiepingen met een kap. Op de begane grond heeft de woonkamer standaard een uitbouw aan de zijkant. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis. In de hal bevindt zich een toilet. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer met douche en een separaat toilet aanwezig. De zolderverdieping kan optioneel worden ingericht tot vierde en vijfde slaapkamer. Ook heeft deze woning een aangebouwde berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bouwnummer 444 aan de Burchtstraat

In fase 5 Oost komt één woning van dit type, bouwnummer 444 aan de Burchtstraat. Dit woningtype is, met een andere kleur baksteen, ook al in fase 5 west te vinden. 

Kopers hebben veel keuzevrijheid in uitbreidingsmogelijkheden, de afwerking en extra opties van de woning. Vraag de makelaar naar meer informatie over de mogelijkheden.

Verkoopprijs: € 655.000 v.o.n. 

Kenmerken type H

  • Woonoppervlakte van ca. 190 m² g.o. inclusief berging
  • Kaveloppervlakte van ca. 486 m².
  • 3 slaapkamers (mogelijkheid voor 4e en 5e).
  • Toilet op begane grond.
  • Badkamer met douche en wastafel en separaat toilet op eerste verdieping.
  • Aangebouwde geïsoleerde berging.
  • Twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Zeer energiezuinig A+++
De woningen in Willem Alexanderhof zijn zeer energiezuinig. De woningen worden volgens de BENG-norm gebouwd. Dat is de afkorting van Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Alle woningen krijgen energielabel A+++ en zijn klaar voor de toekomst zonder gasaansluiting. Door hoogwaardige isolatie, PV-panelen, een douchewater-WTW en een lucht/water warmtepompsysteem hebben de woningen lage energiekosten.

Plattegronden Hsp